Måste du prata skolutveckling?

I lördagskväll frågade min sambo artigt, men bestämt om jag inte kunde sluta prata skolutveckling någon gång. Det var nog då som jag bestämde mig på allvar att starta den här bloggen. För att ha ett ställe där jag kan ventilera, fundera, reflektera och tänka kring pedagogik, skolutveckling och allt annat som har med skolan att göra. Så igår kväll slängde jag ut en fråga på twitter och det dröjde inte länge förrän jag hade fått många goda råd på hur och var jag skulle kunna tänkas starta en blogg. Det utvidgade kollegiet som finns på twitter är helt unikt på många sätt. Alla dessa människor som delar med sig av sina kunskaper, tipsar och stöttar på alla de sätt har betytt mycket för mig och för min utveckling,

Skärmavbild 2013-05-01 kl. 19.36.30Twitter = min dagliga fortbildning!

4 svar på ”Måste du prata skolutveckling?”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *