En blogg jag härmar!

Jag minns inte hur det gick till. Antagligen genom att jag googlade efter någon skolgrej, kanske mofflorna, eller något annat.

Hur som helst, jag hittade Pepparholm 2 och nu prenumererar jag på deras inlägg. Jag har följt dem sedan i vintras och jag har härmat flera av deras kreativa skolarbeten. Bland annat gjorde vi som avslutning på vårt arbete med Mofflorna, en tavla med hjälp av våra händer och tummar.jord

För några dagar sedan skrev jag en kommentar på deras blogg, där jag tackade för att de delar med sig av sina skolarbeten. Efter några dagar fick jag ett mail tillbaka och nu har vi haft lite kontakt och jag har fått veta hur de gjorde dessa vackra fossilet.

Elever på Dammfriskolan i Malmö har gjort dessa vackra bilder. Klicka på bilden så kommer du till deras blogg! I höst ska vi prova att göra likadana!

 

3 svar på ”En blogg jag härmar!”

  1. Provade att kommentera tidigare i våras.. vilka fina fossiler! Kan du inte berätta hur ni har gått till väga? Ska inom några veckor påbörja ett arbete om livets utveckling. Tack på förhand!

    1. Om du klickar på fossilbilden, kommer du till den blogg där jag hittade bilden. Där finns en förklaring till hur de gjorde de fina bilderna! Lycka till!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *