Vem är Lappkullan?

Jag heter Cecilia Sundh och jag blev lärare 2004. Jag är behörig att undervisa i svenska 1-9, matematik 1-6, SO 1-6 och jag har en förskollärarlegitimation med behörig examen i förskolan, förskoleklassen och fritidshemmet.

Jag arbetar på Stensele skola i Storumans komun. Det här läsåret undervisar jag i förskoleklassen. Förutom att undervisa har jag dessutom huvudansvaret för skolans bibliotek. Vi är stolta och glada att vi på vår lilla skola kan erbjuda ”biblioteksrast” en gång i veckan för skolans alla elever.

”Språket är enkelt och vardagligt, mycket lämpligt för den som just knäckt läskoden. Det här är en bra lästräningsbok med ett fängslande innehåll.” Agneta Warheim, BTJ-häfte 2018:4

 

 

I februari debuterade jag med boken ”Lisen åker vilse” på Hegas förlag. Det känns härligt och overkligt på en och samma gång! I oktober kommer nästa Lisen-bok och i november kommer boken ”Tusen gånger om” min första lättlästa bok för tonåringar.

Kommer i november!

 

 

 

 

 

 

 

 

Om du vill kontakta mig, kan du göra det på följande sätt:

E-post: cecilia.sundh@storuman.se
Twitter: @Lappkullan

(Den här bloggen fanns tidigare på Moobis.se. Efter flytten har tyvärr flera av bilderna i mina gamla inlägg försvunnit. Jag jobbar på att åtgärda detta, men det kommer att ta ett tag, eftersom jag måste gå igenom varje enskilt inlägg.)

 

Creative Commons-licens
Detta verk är licensierat under en Creative Commons Erkännande-Ickekommersiell-IngaBearbetningar 4.0 Internationell Licens.

SparaSpara