Vem är Lappkullan?

Jag heter Cecilia Sundh och jag blev lärare 2004. Jag är behörig att undervisa i svenska 1-9, matematik 1-6, SO 1-6 och jag har en förskollärarlegitimation med behörig examen i förskolan, förskoleklassen och fritidshemmet.

Jag arbetar på Stensele skola i Storumans komun. Det här läsåret undervisar jag i förskoleklassen. Förutom att undervisa har jag dessutom huvudansvaret för skolans bibliotek. Vi är stolta och glada att vi på vår lilla skola kan erbjuda ”biblioteksrast” en gång i veckan för skolans alla elever.

Från och med vecka 4, kommer jag att undervisa lite mindre i f-klass eftersom jag ska arbeta 50% i skolbiblioteket (25% på Stensele skola och 25% på Parkskolan). Kommunen har fått bidrag från Skolverket för att stärka upp i skolbiblioteketen.

”Språket är enkelt och vardagligt, mycket lämpligt för den som just knäckt läskoden. Det här är en bra lästräningsbok med ett fängslande innehåll.” Agneta Warheim, BTJ-häfte 2018:4

I februari debuterade jag med boken ”Lisen åker vilse” på Hegas förlag. Det känns härligt och overkligt på en och samma gång! I oktober kom ”Lisen och tjuven” och i november kom boken ”Tusen gånger om” min första lättlästa bok för tonåringar.

Om du vill kontakta mig, kan du göra det på följande sätt:

E-post: cecilia.sundh@storuman.se
Twitter: @Lappkullan

Creative Commons-licens
Detta verk är licensierat under en Creative Commons Erkännande-Ickekommersiell-IngaBearbetningar 4.0 Internationell Licens.